3 Haz 2024

“3.Örgütlerin Yönetimi Uluslararası Kongresi” ne hazırlık olarak Gelişim Üniversitesinin ev sahipliğinde 3.Hazırlık Çalıştayı 31 Mayıs 2014 tarihinde yapılmıştır. Çalıştaya Üniversitemizi temsilen Dr. Öğretim Üyesi Osman Yılmazcan ve Dr. Öğretim Üyesi Tuğbay B. Gümüş katılmıştır.

Üniversitemiz, AREL Üniversitesi ve Uluslararası Örgütlerin Yönetimi ve Yöneticileri Derneğinin birlikte,  1-3 Kasım 2024 tarihinde düzenleyeceği “3.Örgütlerin Yönetimi Uluslararası Kongresi” ne hazırlık olarak Gelişim Üniversitesinin ev sahipliğinde 3.Hazırlık Çalıştayı 31 Mayıs 2014 tarihinde yapılmıştır.