17 Nis 2019

“4th INTERNATIONAL CONGRESS ON 3D PRINTING TECHNOLOGIES AND DIGITAL INDUSTRY 2019” Kongresi’ne Katıldık

Bu yıl 11-14 Nisan 2019 tarihlerinde Antalya’da dördüncüsü düzenlenen “Uluslararası 3D Baskı Teknolojileri ve Dijital Endüstri Kongresi”nde, 11 ülke ve 70 üniversiteden bilim insanlarının katılımıyla, Endüstri-Sanayi 4.0 teknolojileri ve eklemeli imalat uygulamaları ile ilgili sergi ve akademik bildiri sunumları gerçekleştirildi.

Kongrede açılış konuşmasını yapan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya’nın Türkiye’yi hedeflerine ulaştıracak önemli bir şehir olduğuna dikkat çekerek, 3D Baskı Teknolojileri ve Dijital Endüstri Kongresi’nde yurt içinden ve yurt dışından pek çok bilim insanını Antalya’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kongrede İstanbul Gedik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Ü.Savaş Dilibal “The Effect of Contact Surface On The Grasping Capability of Additively Manufactured Soft Robotic Gripper”, “Sanayi 4.0 Kapsamında Robotlu Ark Kaynağı İle Eklemeli İmalat Uygulaması” ve “Sanayi 4.0 ve Kolaboratif Robotlar” başlıklı bildiri sunumlarını gerçekleştirdi. Dr. Öğr.Ü.Haydar Şahin  “Robot Gripperın Çoklu Malzeme Kullanılarak Eklemeli İmalat İçin Tasarımı” başlıklı bildirisini sundu.

Meslek Yüksekokulumuz Tahribatsız Muayene Programı Öğr. Gör. Erkan İncekar “Delta Ve Kartezyen Kinematik Yapılı Üç Boyutlu Yazıcı Sistemlerinin Performans Analizleri” ve Makine Programı Öğr. Gör. Hüseyin Kaygısız , “Mekatronik Sistemler Tasarım Projesi Olarak Üç Boyutlu Yazıcı Tasarımı Ve İmalatı” başlıklı bildiri sunumlarını gerçekleştirmişlerdir.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?