1 Haz 2023

7. HALİL KAYA GEDİK KAYNAKÇILIK BECERİ YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Ülkemizde kaynak konusunda nitelikli gençlerin yetişmesine katkıda bulunmak, kaynak teknolojisinde farkındalık yaratmak ve gençleri bu alanda uzmanlaştırmaya teşvik etmek amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, İstanbul Gedik Üniversitesi, Gedik Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı ve Gedik Kaynak arasında yapılan protokol çerçevesinde İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı resmî mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının metal teknolojileri alanında öğrenim gören öğrencilerin katıldığı 7. Halil Kaya Gedik Kaynakçılık Beceri Yarışması’nın ödül töreni düzenlendi.

Ödül törenine İstanbul GEDİK Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hülya GEDİK, İstanbul GEDİK Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet KESİK, MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Temsilcisi Faysal OĞULCU ile Gedik Holding mensupları, üniversitemiz öğretim elemanları, metal alanındaki öğretmenler, öğrenciler ve jüri üyeleri katıldı.

Halil Kaya GEDİK Kaynakçılık Beceri Yarışması Kazananları

Mansiyon Ödülü: Beykoz Barbaros Hayrettin Paşa MTAL- Sibel GÜNEŞ