10 Eyl 2024

9 Eylül 2024 tarihinde, DEİK Asya-Pasifik İş Konseyi Başkanları ve ASEAN Çalışma Grubu toplantısı, Dışişleri Bakan Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Burhanettin Duran, Endonezya’nın Türkiye Büyükelçisi Sn. Achmad Rizal Purnama ve Yeniden Asya Girişimi Koordinatörü Büyükelçi Sn. Nilvana Darama’nın katılımlarıyla gerçekleşti.

9 Eylül 2024 tarihinde, DEİK Asya-Pasifik İş Konseyi Başkanları ve ASEAN Çalışma Grubu toplantısı, Dışişleri Bakan Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Burhanettin Duran, Endonezya’nın Türkiye Büyükelçisi Sn. Achmad Rizal Purnama ve Yeniden Asya Girişimi Koordinatörü Büyükelçi Sn. Nilvana Darama’nın katılımlarıyla gerçekleşti. Toplantıya ayrıca Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sn. Hülya Gedik, İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Ahmet Kesik ve Gedik Üniversitesi Asya-Pasifik Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Sn. Sibel Karabel de katıldılar.

Prof. Dr. Ahmet Kesik, toplantıda yaptığı konuşmasında Gedik Üniversitesi’nin Türkiye’nin Yeniden Asya Girişimi’ne katkı sağlayacak kısa ve orta vadeli plan ve projelerini paylaştı.

 

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?