25 Eki 2022

6. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde derece yapan öğrencilerimize Üniversitemizden Plaket ve Hediye

Mütevelli Heyet Başkanımız Hülya Gedik ve Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kesik 6. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde derece kazanan öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Sağlık Bilimleri Dekanı Prof. Dr.Tülay Ortabağ, Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Prof. Dr. Şakir Dinçşahin, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Aşçılık Programı Hocaları ve ödül alan öğrencilerimizin bulunduğu toplantıda, multidisipliner projeler ve sağladığı faydalar konuşulurken, İstanbul Gedik Üniversitesi’nin kısa sürede elde ettiği büyük başarılar ve gelecekte planlanan projeler hakkında bilgiler verildi.

Toplantı sonunda 6. Uluslararası Adana Lezzet Festivali Ekip Dalında 2’ncilik ödülü kazanan öğrencilerimize ve hocalarına “plaket ve “şef bıçağı” hediye edildi.