2 Mar 2015

Aktifim Toplumun İçindeyim Projesi Kapanış Toplantısı

STKA tarafından desteklenen Gedik Üniversitesi, Pendik belediyesi ve Pendik Kaymakamlığı işbirliğiyle yürütülen Aktifim Toplumun İçindeyim; Engelli Çocuk ve Gençler İçin Fiziksel Aktivite Merkezi” isimli projemiz 18 aylık faaliyet sürecini tamamlayarak 26.02.2015 tarihinde Yunus Emre Kültür Merkezinde proje kapanış toplantısını gerçekleştirmiştir.

Gedik Üniversitesi öğretim üyesi ve proje koordinatörü Prof. Dr. Dilara Özer’in proje bilgilendirme sunumu ile başlayan program, sırasıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Otluoğlu, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Özer, Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Berrak Kurtuluş, Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hülya Gedik Sadıklar, Pendik Belediyesi Başkan Yardımcısı Cevat Yaman ve İlçe Kaymakamımız Osman Tunç’un konuşmaları ile devam etti. Proje aileleri ve sporcularımız, projeyi destekleyen kurumların yetkililerine açılış konuşmalarının ardından teşekkürlerini ifade etmek için çiçek ve plaket takdim ettiler.

Aktif Yaşam Merkezi (AYM) sporcularının sergiledikleri dans gösterileri ile eğlenceli dakikaların da yaşandığı toplantının son bölümünü AYM sporcularının fotoğraflarından oluşan bir fotoğraf sergisi oluşturdu. Sergiye otizmli bir müzisyen olan Rabia Aytek’in gitarı ve güzel sesi de eşlik etti.

TRT Çocuk Haberin Olsun ekibinin sporcularımızla gerçekleştirdiği röportajların renklendirdiği toplantımızın bir diğer sürpriz ismi ise ünlü oyuncu Esra Akkaya oldu.

Projenin resmi sürecinin tamamlanması ile AYM’nde yeni bir dönemin başlayacak olması ise hem aileler, hem sporcular hem de proje ekibinin mutluluğunun başka bir sebebiydi.

Sözcü Gazetesi – 02.03.2015

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?