25 Mar 2016

Asgari Ücret Hakkında Bilinmesi Gereken Her Şey Konuşuldu

Yeni asgari ücretin uygulama sorunlarının, özellikle işletmelerin ücret politikası üzerindeki etkilerinin ele alındığı sertifikalı eğitimler Güyem (Gedik Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi) bünyesinde 23 Mart 2016’da Green Park Pendik Hotel’de tüm yönetici ve işletmecileri bir araya getirdi.

İşletmelerde Yeni Asgari Ücretler (Sorunlar-Uygulamalar) ana başlığında yeni asgari ücretlerin Türk iş hukuku, Sosyal Güvenlik hukuku, ücret politikası ve uygulamalarının değerlendirildiği oturumlarda asgari ücrete dair konuşulmayan hiçbir şey kalmadı.

Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Berrak KURTULUŞ ve Gedik Üniversitesi İktisadi, İdari ve  Sosyal Bilimler Fakültesi Dekan v. Prof. Dr. Metin KUTAL’ın açılış konuşmaları ile başlayan eğitimler İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülsevil ALPAGUT, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim SUBAŞI, İstanbul Teknik Üniversitesi e. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Savaş TAŞKENT ve İş Hukuku Müşaviri Mehmet KOÇAK’ın katılımında 2 oturumlu olarak devam etti.

İstanbul Üniversitesi e. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berin ERGİN’in de yorumlarıyla katkıda bulunduğu bir gün süren program, soru-cevapların sonrası Prof. Dr. Metin KUTAL’ın konular üzerine genel değerlendirmesi ve sertifika takdimiyle sona erdi.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?