17 Mar 2022

Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları Başladı

“İstanbul Gedik Üniversitesi olarak “Bağımlılıkla Mücadele” kapsamında, bilimsel ve akademik çalışmalar ile tüm etkinlik ve faaliyetleri destekliyoruz. Bağımlılıklarla mücadelede yazılı ve görsel medyayı, internet ve sosyal medya ağlarını aktif bir mücadele alanı olarak görüp, mesajların toplumun tüm kesimlerine aktarılması için çalışmaktayız. Bu doğrultuda Üniversitemizde kurulan “Genç Yeşilay Kulübü” tütün, alkol, madde, teknoloji ve diğer bağımlılıklara yönelik önleyici ve koruyucu faaliyetlerin sunulmasını amaçlamaktadır. Kuruluş aşamasında olan “Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu” ile Üniversitenin tüm alanlarında kapsamlı faaliyetler yapılması planlanmış ve çalışmaları hızla sürdürülmektedir.”

Bağımlılıkla Mücadele Görsellerini incelemek için aşağıdaki bağlantıları ziyaret edebilirsiniz.

1 Bağımlılar Neler Yaşar ?

2- Bağımlılıktan Kurtulmak için tıklayınız