27 Şub 2017

Beden Eğitimi ve Spor Öğretiminde Yenilikler

Spor Bilimleri Fakültesi, Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması Koordinatörlüğü tarafından Prof. Dr. Dilara ÖZER rehberliğinde düzenlenen, “Beden Eğitimi ve Spor Öğretiminde Yenilikler” konulu seminer 24.02.2017 tarihinde Beden Eğitimi ve Spor Dersi Öğretim Programı Uygulama Kılavuzu Hazırlama Komisyonu üyesi; Doç. Dr. Dilşad Mirzeoğlu’nun etkin  sunumu ile D Blok Toplantı salonunda gerçekleşmiştir. Öğretmenlik mesleğine hazırlanan değerli öğrencilerimiz eğitim-öğretim programındaki yenilikçi yaklaşımları ve yapılandırılan programlar hakkında en güncel bilgileri öğrenme fırsatı bulmuştur.

Seminer Konuları;

• Beden Eğitimi ve Spor Dersi Öğretim Programının Yapısı
  • Öğretim Programı Çıktıları
  • Sınıflara göre Kazanımlar
  • Hareket Yetkinliği Öğrenme Alanları
  • Kazanım İçerikleri ve Örnek Etkinlikler
  • Etkinliklerde Kullanılan Çalışma Yaprağı Örnekleri

Öğretmenliğin incelikleri ayrıntılarda saklıdır. Ayrıntıları fark edebilmek ise deneyim gerektirir. 40 yıl Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği meslek deneyimi olan değerli hocamız; Emel PAŞAOĞLU da  seminerimize katılarak öğrencilerimiz ile deneyim ve önerilerini paylaşmıştır.

Saygıdeğer hocalarımıza teşekkür ederiz.