11 May 2018

Bilgisayar Ortamında Sunum Teknikleri Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Mimarlık Bölümü Ders Dışı Etkinlikleri Kapsamında “Bilgisayar Ortamında Sunum Teknikleri” Başlıklı Seminer Gerçekleştirildi.
08.05.2018, Salı günü, Saat: 13:00 -14:00 arasında, Mimarlık Bölümü öğrencilerinin katılımıyla “Bilgisayar Ortamında Sunum Teknikleri” başlıklı Seminer, D Blok Doktora Salonu’nda gerçekleştirildi. Sayın Öğr.Gör. Burak UZUN öğrencilere konu ile alakalı bir sunum gerçekleştirdi. Öğrencilerin projelerini bilgisayar ortamında etkili bir şekilde nasıl ifade edebileceklerini, kullanmaları gereken önemli teknikleri ve püf noktaları örnekler üzerinden ifade eden Öğr.Gör. Burak UZUN, sunum sonrasında öğrencilerin çeşitli sorularını cevaplandırdı. Seminer çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Sayın Öğr. Gör. Burak UZUN’a değerli katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.