13 Şub 2020

“Bisikletim ile Mutluyum” ve “Kaykay ile Harekete Geçiyorum” Projeleri Tanıtımları Proje Okulunda Gerçekleştirildi

TBA-Akademik iş birliği kapsamında üniversitemiz ile eşleştirilen Kartal Eğe Sanayi İlkokulunda uygulanacak spor projelerinin tanıtımları 11.02.2020 salı günü gerçekleştirildi.

Üniversitemizin Spor Bilimleri Fakültesi Araştırma Görevlisi ve Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Genç Lideri Murat Madan’ın Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nden (IOC) sağlamış olduğu fon ile Prof. Dr. M. Yavuz Taşkıran danışmanlığında oluşturmuş olduğu “Bisikletim ile Mutluyum” ve “Kaykay ile Harekete Geçiyorum” projelerinin branş tanıtımları Kartal Eğe Sanayi İlkokulu Konferans salonunda yapıldı. IOC Genç Lideri ve Arş. Gör. Murat Madan moderatörlüğünde gerçekleşen etkinliğe, İstanbul Gedik Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Yavuz Taşkıran, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Organizasyonlar Sorumlusu Banu Bulman Akar, Kaykay Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Kulioğlu, BMX Bisiklet Sporları Derneği Başkanı Ediz Tenşi ve Eğe Sanayi İlkokulu Müdürü Tayfun Tayfun Doğan Yurt katılım sağlamıştır.

“Bisiklet ile Mutluyum” projesi kapsamında 8-10 yaş aralığındaki yüz öğrenci on hafta boyunca BMX bisiklet eğitimi alacaktır. Bu branşın eğitim sorumlusu BMX Bisiklet Sporları Derneği Başkanı Ediz Tenşi olacaktır. Projenin paydaşları arasında Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC), Panasonic, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK), İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Gedik Üniversitesi, BMX Bisiklet Sporları Derneği ve Decathlon bulunmaktadır.

“Kaykay ile Harekete Geçiyorum” projesinde ise, 8-10 yaş aralığındaki yüz öğrenci on hafta boyunca Kaykay eğitimi alacaktır. Bu branşın eğitim sorumlusu Kaykay Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Cenk Kulioğlu olacaktır. Projenin paydaşları arasında Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC), Panasonic, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK), İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Gedik Üniversitesi, Kaykay Federasyonu ve Decathlon bulunmaktadır.

Her iki proje de 12 Mart Perşembe günü başlayacak ve 19 Haziranda yapılacak olan kapanış töreni ile sonlanacaktır. Etkinlikler her hafta perşembe günü saat 09:00-17:00 arasında Eğe Sanayi İlkokulunda gerçekleştirilecektir.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?