4 Tem 2014

British Council Heyeti, Gedik Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

İngiltere’nin uluslararası kültür, sanat, eğitim ve iletişim birimi olan, dünyanın 110 noktasında konumlanmış, Türkiye merkezi İstanbul’da bulunan British Council yetkilisi Neil Shaw, Gedik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu müdürü Prof. Dr. Adnan Şişman’ın misafiri olarak Gedik Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Prof. Dr. Adnan Şişman’ı makamında ziyaret eden British Council heyetinden Neil Shaw, British Council’in eğitim alanındaki faaliyetleri konusunda toplantı katılımcılarına bilgi verdi.

Gedik Üniversitesi öğrencilerinin bilgilerini ve tecrübelerini artırmak için British Council ile işbirliği yapmak istediklerini dile getiren Prof. Dr. Adnan Şişman ”İngiltere Konsolosluğuna bağlı olarak çalışan İngiltere’nin diğer ülkelerle kültürel ilişkilerini geliştirmekle görevli bir kuruluşun bizleri ziyaret etmesi son derece önemlidir. Gedik Üniversitesi olarak bizler, bu iletişimi kuvvetlendirmek için ortak projelerde ve faaliyetlerde bulunmak için çaba sarf edeceğiz.” diyerek ziyaret hakkında görüşlerini bildirdi.

British Council yetkilileri, katılımcıların sorularını yanıtladıktan sonra Gedik Üniversitesi’nden ayrıldı.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?