31 May 2023

BULGARİSTAN’DAN UNIVERSITY OF AGRIBUSINESS AND RURAL DEVELOPMENT HEYETİNİ AĞIRLADIK

Bulgaristan’da yerleşik University of Agribusiness and Rural Development’tan Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Ekaterina Arabska, akademisyen Dr. Delyan Plackhov ve rektörlük ofisi personeli Mihaela Kostadinova Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında 11.05.2023 tarihinde üniversitemizi ziyaret etti.

Bulgar heyeti, Erasmus Koordinatörlüğü’nü ziyaretlerinin ardından İktisadî, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi tarafından organize edilen ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hakan Özkan moderatörlüğünde, Prof. Dr. Enver Alper Güvel, Prof. Dr. Mehmet Erkan, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Erkasap ve Öğr. Gör. Yücel Kamar’ın katılımıyla düzenlenen “Tarımın Ekonomik Kalkınmadaki Rolü” başlıklı panele iştirak ettiler. D. Özkan, Dr. Arabska ve Dr. Plachkov panelde birer tebliğ sundular.