9 May 2011

Çanakkale Gezisi

Gedik Üniversitesi, Meslek Yüksekokul Öğrencilerine ve Gedik Holding Çalışanlarına Çanakkale Gezisi Düzenlendi.

Gedik Üniversitesi, 6-7 Mayıs 2011 tarihleri arasında öğrenci kulüpleri, öğrencileri ve Gedik Holding çalışanları için Çanakkale gezisi düzenledi. Gezide tur rehberleri eşliğinde, Conkbayırı, 57.Alay Şehitliği, Mehmetçik Şehitlik Abidesi, Şahindere Şehitliği, Seyit Onbaşı Anıtı ve Şehitler Abidesi gezildi. Gezi sonrası öğrenciler ve Holding çalışanlarımız böyle bir gezi düzenlendiği için mutluluk duyduklarını ve tekrar böyle gezilerin düzenlenmesini temenni ettiklerini dile getirdiler. Gedik Üniversitesi olarak bu zaferi tarihe yazdıran ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu savaşta şehit olan askerlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.