13 Mar 2017

Chang Yin ZHANG ile Söyleşi Gerçekleştirildi

10.03.2017 Cuma günü İstanbul Gedik Üniversitesi Kartal Yerleşkesi D Blok Doktora Salonu’nda, Houstan Texas’tan gelen Asya Teknolojileri Birliği Başkanı, Bilim İnsanı ve İş Adamı Chang Yin ZHANG ile Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katılımıyla söyleşi gerçekleştirildi. Pekin Teknoloji Üniversitesi Kimya Mühendisliği Lisans ve Yüksek Lisans ve Duke Üniversitesi Kuantum Kimyası Anabilim Dalı’nda Doktora yapmış olan Sn. Zhang, Bilim ve Uluslararası Ticaret konusundaki deneyimlerini ve görüşlerini anlatarak öğrencilerin farklı bir bakış açısı kazanmasını sağlamış ve özellikle Çin gibi bir ülkenin kültürel, sosyolojik ve ekonomik yapısı konusunda etkili bir konuşma yapmıştır.