7 Ara 2023

ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI ÖĞRETİM GÖREVLİLERİMİZ ŞAPKA TASARLAMA YARIŞMASINDA JÜRİ OLARAK GÖREV ALDI

Kartal Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlediği 3-6 yaş çocuklarına yönelik şapka tasarlama yarışması Kartal İlçesindeki tüm Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin katılımlarıyla gerçekleşti. 29 Kasım 2023’te düzenlenen yarışmanın Jüri üyeliğini Gedik Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Elemanlarımız Öğr. Gör. İrem ALTAN AKSU, Fatma Şükran KAPLAN, Neşe DURAN’ın yaptığı yarışma tüm gün sürdü. Üretimden doğan malzemelerin geri dönüşümünün sağlanmasını hedefleyen yarışmada bilinçli tüketim ve sürdürülebilirlik konusunda farkındalık yaratan tasarımlar yarışmaya katıldı. Dereceye giren şapka tasarımlara para ödülü verilmiştir. Dereceye giren yarışmacıları tebrik ederiz.