25 Eki 2024

COLLÈGE DE PARIS HEYETİNDEN İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET

Fransa’da yerleşik Collège de Paris’den iki kişilik bir heyet, 22 Ekim 2024 tarihinde İstanbul Gedik Üniversitesi’ni ziyaret etti. Collège de Paris’i temsilen Uluslararası Öğrenciler Müdürü Sumru Caillard ve Uluslararası Ortaklık Uzmanı Erica Cruz’un katıldığı bu ziyarette, iki kurum arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve olası iş birliği fırsatlarının değerlendirilmesi amacıyla önemli görüşmeler yapıldı.

Toplantıya, İstanbul Gedik Üniversitesi’ni temsilen Rektör Yardımcısı ve İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şakir Dinçşahin, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Özcan, Araştırma Görevlileri Alper Tunga Şahiner ve Ela Özkan, Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Metin Toptaş, Yabancı Diller Yüksekokulu’ndan Antonina Nemtinova, Dış İlişkiler Müdürü ve Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Yücel Kamar ve İlayda Önder katıldı.

Heyet ayrıca Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kesik hocamız tarafından da kabul edildi.

Görüşmelerde, Collège de Paris ile İstanbul Gedik Üniversitesi arasında ortak diploma programları geliştirilmesi, yaz okulu programlarının planlanması ve Erasmus anlaşmalarının imzalanması gibi iş birliği fırsatları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. İki kurum arasındaki iş birliğini derinleştirecek projeler üzerinde durulurken, ilerleyen süreçte bu görüşmelerin somut iş birliklerine dönüşmesi temenni edildi.

Bu önemli ziyaretin, öğrencilerimize ve personelimize uluslararası arenada daha geniş fırsatlar sunacak projelere vesile olmasını umuyoruz.

 

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?