29 Eyl 2022

Dakka Ticaret ve Sanayi Odası (DCCI) ile Üniversitemiz arasında Türkiye Bagladeş İş forumunda işbirliği protokolü imzalandı

Click for English

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) öncülüğünde 29 Eylül 2022 Perşembe günü düzenlenen Türkiye-Bangladeş İş Forumu’nda Bangladeş Dakka Ticaret ve Sanayi Odası (DCCI) ile Üniversitemiz arasında iş birliği protokolü imzalandı.

DEİK /Türkiye – Bangladeş İş Konseyi Başkanı Sayın Onur Özden açılış konuşmasını gerçekleştirirken, ardından kürsüye çıkan Dakka Ticaret ve Sanayi Odası (DCCI) Başkanı Sayın Rizwan-ur Rahman,

Bangladeş Büyükelçisi Sayın Mosud Mannan, Türkiye Büyükelçisi Sayın Mustafa Osman Turan Türkiye ve Bangladeş Arasındaki dostluğa, Ticaret ve Yatırım Fırsatları konularına dikkat çektiler.

Mütevelli Heyet Başkanımız Hülya GEDİK ile Rektörümüz Prof.Dr. Ahmet Kesik’in katıldığını imza töreninde DCCI adına protokolü DCCI Başkanı Rizwan Rahman imzaladı.

5 yıl süre ile geçerli olacak DCCI ile gerçekleştirilen protokolde DCCI ile ortaklaşa eğitim programları, iş fuarları, seminerler, atölye çalışmaları ve konferans gibi etkinlikler düzenlenmesi hususları yer aldı.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?