15 May 2015

Dikey Tasarım Atölyesi Jüri Final Gösterimi

Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü tarafından  2015 Bahar Şenliği kapsamında düzenlenen ‘Dikey Tasarım Atölyesi’ Jüri final gösterimi ,13 Mayıs 2015 tarihinde Kartal Yerleşkesi B Blok Konferans Salonunda Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Hülya Gedik, Rektörümüz Prof. Dr. Berrak Kurtuluş, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Şişman, Bölüm Başkanları, Öğretim Üyeleri ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Mimarlık Bölümü 1.sınıf öğrencileri tarafından yapılarda düşey sirkülasyon elemanlarını ve galeri mekanlarını kapsayan araştırmalar görsel çalışmalar olarak hazırlandı. Final oturumunda tüm öğrenci çalışmaları arasından seçilen örnek sunumlar izleyenlerle paylaşıldı. Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hülya Soydaş Çakır, Mimarlık Bölümü öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Özlem Belir, Yrd. Doç. Dr. Pınar Erkan Bursa ve Öğr. Gör. Umut Gedik Kılıç, Öğr. Gör. Berrin Saide Çelebi, Öğr. Gör. Cumhur Gürsoy tarafından oluşturulan Jüri değerlendirmesi sonucunda; Mercan Karataş, Deniz Denizer, Yasemin Şafak ve Rıza Aygün isimli öğrencilerimizin gerçekleştirdiği  ‘Beylerbeyi Sarayı’ sunumu en başarılı çalışma olarak belirlendi. Sonuçların açıklanmasının ardından öğrencilerimize sertifikaları ve ödülleri verildi.