26 Eyl 2018

Doç. Dr. Dilek Kurt, Metal Expo Fuarı’nda Konuşma Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Dilek Kurt, 13-14 Tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde bu yıl ilk kez düzenlenen Metal Expo Fuarı’na konuşmacı olarak katıldı.

Demir-çelik sektörüne hizmet ve ürün veren kurum ve kuruluşların bir araya geldiği Metal Expo Fuarı’nın açılış konuşmasını yapmak için Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’nin de katıldığı organizasyonda, ulusal ve uluslararası 170 firma ağırlandı. Fuar kapsamında düzenlenen, ENOSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Halıcı, Pilz Türkiye Genel Müdürü Yavuz Çopur ve Festo Türkiye Satış Müdürü Kutlu’nun katıldığı Endüstri 4.0-Sanayide Dijital Dönüşüm isimli konferansta Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Dilek Kurt “Dijital Dönüşümü Yönetmek” başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi.