6 Ara 2016

Doğa Sporları Topluluğu Ballı Kayalar Trekking Etkinliği

Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrenci tarafından kurulan ve danışmanlığını Yrd.Doç.Dr.Özgür Nalbant’ın yaptığı “Doğa Sporları Topluluğu” Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan Ballı Kayalar Tabiat Parkı’nda trekking etkinliği düzenledi. Doğanın içerisine saklanmış bir kanyonda yapılan etkinlikte aynı zamanda yürüyüş teknikleri ile doğada dikkat edilmesi gerekenler hakkında bir de eğitim verildi. Etkinliklerin devam edeceğini ve bu etkinliklere tüm üniversite öğrencilerinin katılabileceğini belirten Nalbant duyuruları takip ederek katılım yapılabileceğini söyledi. Ayrıca Doğa sporları ile ilgili kayak, su sporları ve yamaç paraşütü kamplarının da önümüzdeki tarihlerde duyurulacağını ve tüm üniversite öğrencilerinin katılabileceğini belirtti.