15 Ara 2023

Dokuz Eylül Üniversitesi ‘in ev sahipliğinde düzenlenen ‘’Mezun İlişkilerinde Yeni Paradigmalar” temalı “5. Mezun İlişkileri Çalıştayı”na Üniversitemiz Öğrenci Dekanı Aslı Cevahir Arabacı Keleşabdioğlu ve Kariyer Merkezi Müdürü  Hicran Yıldız, katıldılar.

Farklı üniversitelerden kariyer merkezi ve mezun ilişkileri koordinatörlük yöneticilerini bir araya geldiği çalıştayda,  mezunlara yönelik karşılaşılan sorunların ele alındı.

Katılımcılar, dijital dönüşüm ve mezun ilişkileri konularında gerçekleşen paneller, atölye çalışmaları ve deneyim paylaşımları ile bilgi birikimlerini artırma fırsatı buldu.