19
Nis
2021
Dr. Ayşen ÇOBAN DİNÇSOY’un 10. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi’nde Sözlü Bildirisi Yayınlandı.
Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ayşen ÇOBAN DİNÇSOY’un 11 /12 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen 10. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi’nde ‘’ Tüketime Hazır Gıdalarda Staphylococcus Aureus Varlığı – Incidence of Staphylococcus Aureus in Ready-to-Eat Foods’’ başlıklı sözlü sunumu başarılı ile sunulmuştur.
Kongre Özet Metin Kitapçığı İçin TIKLAYINIZ
Yayınlanma Tarihi: 19 Nisan 2021Son Güncelleme Tarihi: 4 Eylül 2024