23
Şub
2021
DR. ÖĞR. ÜYESİ Ayşen ÇOBAN DİNÇSOY ’ UN 1. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMUNDA SÖZLÜ BİLDİRİSİ YAYINLANDI
Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ayşen ÇOBAN DİNÇSOY ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Yeliz MİRAL tarafından hazırlanan “İstanbul İlindeki Pastanelerde Tüketime Sunulan Glutensiz Ürünlerin Gluten İçeriklerinin Yasal Limite Uygunluğunun Araştırılması” başlıklı araştırma, 18-19 Şubat 2021 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilen 1. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumunda sözlü bildiri olarak sunulmuştur.
Yayınlanma Tarihi: 23 Şubat 2021Son Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2024