22
Şub
2021
Dr. Öğr. Üyesi Barış YALINKILIÇ’ ın 1. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumunda Sözlü Bildirisi Yayınlandı
- Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Barış Yalınkılıç ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Elis Mutlu tarafından hazırlanan “Diyabetik Çilek Reçeli Üretiminde Keçiboynuzu Unu, Stevya ve Tarçın Kullanımının Ürünün Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi” başlıklı araştırma, 18-19 Şubat 2021 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilen 1. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumunda sözlü bildiri olarak sunulmuştur.
- Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Barış Yalınkılıç ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Emrah Fandaklı tarafından hazırlanan “Düşük Protein İçerikli Diyetle Beslenen Bireylerin Yemek Hazırlama Süreçlerinde Yaşadıkları Sorunlar: Gastronomi Bağlamında Nitel Bir Araştırma” başlıklı araştırma, 18-19 Şubat 2021 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilen 1. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumunda sözlü bildiri olarak sunulmuştur.
- Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Barış Yalınkılıç ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Selim Uzun tarafından hazırlanan “Farklı Marinasyon Uygulamalarının Sous-Vide Tekniği ile Pişirilen Bifteklerin Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi” başlıklı araştırma, 18-19 Şubat 2021 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilen 1. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumunda sözlü bildiri olarak sunulmuştur.
Yayınlanma Tarihi: 22 Şubat 2021Son Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2024