7 Ara 2021

Dr. Öğr.Üyesi Hasan Uğur Öncel 4. Ulusal Uygulamaları Biyolojik Bilimler Kongresinde sözlü bildiri sundu

Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi, Dr. Öğr.Üyesi Hasan Uğur Öncel 4. Ulusal Uygulamaları Biyolojik Bilimler Kongresinde sunduğu “Tarihi Eserlerde Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmaların Belirlenmesi ve Baskılanması’ adlı, danışmanı olduğu İSG Yüksek Lisans öğrencisi Nihal Demir ile birlikte yaptıkları bilimsel çalışma büyük beğeni aldı. Üç yılı aşkın süredir, Genel Kurmay Başkanlığının özel izni ile,Türkiyenin en büyük müzesinde sürdürdükleri bu çalışma, kongre katılımcıları arasında büyük ilgi gördü ve iki Üniversiteden sunum daveti aldılar. Üniversitemizin adını Uluslararası platformlara taşıyabilmek amacıyla, çalışmalarını Dünya Müzeler Birliği çerçevesinde sunmak için çabalarına devam ediyorlar.