13 Haz 2024

DR. ÖĞR. ÜYESİ TUĞBAY BURÇİN GÜMÜŞ’ ÜN TEKNOPARK’TAKİ LİDELER İÇİN STRATEJİK YÖNETİM EĞİTİMİ TAMAMLANMIŞTIR

10 Haziran 2024 tarihinde, üniversitemizin Dr. Öğr. Ü. Tuğbay Burçin Gümüş, Teknopark’ta faaliyet gösteren firmaların lider ve lider adaylarına yönelik “Geleceğin Liderleri İçin Stratejik Yönetim” başlıklı eğitim programını başarıyla gerçekleştirdi.

Bu eğitimde, katılımcılar gelecekteki liderlik rollerinde ihtiyaç duyacakları stratejik yönetim becerilerini geliştirmeye yönelik önemli bilgiler edindiler. Eğitim süresince stratejik yönetim analizleri, stratejik planlama, karar verme, liderlik ve inovasyon gibi konular ele alındı.

Katılımcı firmalardan gelen olumlu geri bildirimler, üniversitemizin bilgi ve deneyimlerini iş dünyasıyla paylaşma misyonunun ne kadar önemli ve değerli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Bu tür programlarla, üniversitemiz hem akademik hem de iş dünyasına yönelik -katkılarını sürdürecek ve geleceğin liderlerini yetiştirmeye devam edecektir.