29 Eyl 2022

Dünyanın lider Japon Robot üreticilerinden OTC DAIHEN firması yetkililerinden Üniversitemize ziyaret

Click for English

Meslek Yüksek Okulumuz dünyanın lider Japon Robot üreticilerinden OTC DAIHEN firması yetkililerini ağırladı. OTC DAIHEN firması üst düzey yetkilileri, Mekatronik Mühendisliği Bölümü ve Mekatronik Programı öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Mütevelli Heyet Başkanımız Hülya Gedik ve Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kesik, Gedik Holding yetkilileri, öğretim üyelerimiz, öğrencilerimiz ile OTC DAIHEN Direktörü Norbert Kleinendonk ve Satış Pazarlama Müdürü Rene Lohmann’ın katılımıyla gerçekleşen ziyarette, potansiyel işbirlikleri konuşuldu, Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Savaş Dilibal tarafından Mekatronik Mühendisliği ve Programımız hakkında bilgi verildi ve öğrencilerimiz OTC Daihen endüstriyel robotlarla robotik kaynağa yönelik teknik uygulamalar gerçekleştirdi. Ziyaret sonunda öğrencilerimiz tarafından OTC DAIHEN yetkililerine sorular yöneltildi.