26 Tem 2018

EATALY Firmasına İş Birliği Ziyareti Gerçekleştirildi

İstanbul Gedik Üniversitesi Gastronomi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Haydar Özpınar dünyanın tanınmış Restoran ve Market zinciri olan Zorlu Center ‘da bulunan EATALY Firmasını (eataly.com.tr) ziyaret etmiştir. EATALY Firmasının Türkiye sorumlusu Usta Aşçı İtalyan Claudio Chinali ile Üniversitemiz arasında yapılabilecek ortak işbirlikler konusu görüşülmüştür.

Bu çerçevede ilk işbirliği olarak ; 27 Eylül 2018 Cuma günü University of Gastronomic Sciences( L’Università degli studi di Scienze Gastronomiche di Pollenzo ) Rektör Yardımcısı ve Gastronomi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nicola Perullo , Genel Müdür Claudio Chinali ve İstanbul Gedik Üniversitesi Öğretim üyelerinin katılacağı ortak bir sempozyumun düzenlenmesi kararlaştırılmiştir.

Sevgili Claudio’ya işbirliği konusunda samimi desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.