2 Tem 2024

Eklektik Sosyal Bilimler Dergisi’nin Haziran 2024 Sayısı Yayımlandı

İstanbul Gedik Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesinde yayımlanan Eklektik Sosyal Bilimler Dergisi’nin Haziran 2024 (C2 S1) sayısı okuyucularla buluştu. Prof. Dr. Şakir Dinçşahin’in editörlüğünde hazırlanan derginin bu sayısında, güncel ve çok yönlü sosyal bilimler araştırmaları yer alıyor. Dergi, sosyal bilimlerin farklı alanlarına ışık tutarak, akademik dünyada önemli bir kaynak olmayı sürdürüyor.

Bu sayıda iletişim, işletme, psikoloji, siyaset bilimi ve tarih gibi çeşitli alanlarda toplam altı makale bulunuyor. Makaleler, okuyuculara geniş bir perspektif sunarak, sosyal bilimlerin farklı disiplinler arası etkileşimlerini gözler önüne seriyor.

Eklektik Sosyal Bilimler Dergisi, sosyal bilimler alanında akademik araştırma ve bilgi paylaşımını teşvik etmeyi amaçlıyor. Haziran 2024 sayısında yer alan makaleler hem akademisyenler hem de sosyal bilimlere ilgi duyan okuyucular için değerli bir kaynak sunuyor.

Dergiye ulaşmak için tıklayınız.

Yeni sayıyı okumak için tıklayınız.