28 Kas 2017

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Kulübü Öğrencileri Top Solid Firmasını Ağırladılar

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Kulübü öğrencileri Endüstri tanıtımlarına ilişkin faaliyetler kapsamında Top Solid firmasını ağırladılar.

Firma Genel Müdürü Birkan Kuloğlu ve Uygulama Mühendisi Cem Kızıltuğ, Fransa’nın Missler Software Firmasının dünya çapında yaygın kullanılan CAD/CAM ve PDM uygulamalarında, ülkemizde de birçok önemli firmanın kullanıcısı olduğu model tasarım programının uygulama detaylarına ilişkin teknik sunumlarını gerçekleştirdiler. Mühendislik öğrencileri tarafından ilgiyle karşılanan sunumun sonunda Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Feriha ERFAN KUYUMCU öğrenciler adına kendilerine teşekkür ederek, Tema Kartı takdim etti.

Bu anlamda yaptıkları katkılar için hem kendilerine hem de düzenleyen öğrenci Kulübümüze teşekkür ederiz.”