11 Ara 2023

ERASMUS KOMİSYONU 2023-2024 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ OLAĞAN TOPLANTISI REKTÖR YARDIMCISI PROF. DR. MURAT KALEMOĞLU’NUN BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemizin Erasmus Komisyonu’nun dönemlik olağan toplantısı 29.11.2023 tarihinde Halil Kaya Gedik Kampüsü Sağlık Bilimleri Fakültesi toplantı salonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kalemoğlu’nun başkanlığında, fakültelerin Erasmus koordinatörlerinin (Doç Dr. Deniz Akçay Balcı, Dr. Öğr. Üyesi Metin Toptaş, Dr. Öğr. Üyesi Ege Okakın Erbaş, Dr. Öğr. Üyesi Ebrar Atak, Araş. Gör. Cem Akyüz (Dr. Öğr. Üyesi Fahimeh Hassani’yi temsilen) ve Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Yücel Kamar’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda geçmiş dönem Erasmus faaliyetleri ile ilgili bilgi paylaşımı yapıldı ve gelecek dönem Erasmus faaliyetleri ve projeleri ile ilgili görüş alışverişi gerçekleştirildi.