30 Nis 2018

Erasmus Plus Programı Çalışmalarımız Devam Ediyor

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Arş.Gör. Merve Karaman, 23-27 Nisan 2018 tarihleri arasında Erasmus Plus Personel Öğrenim Hareketliliği Programı sebebiyle Polonya’nın Przemysl şehrindeki “The East European State University Institute of Design Arts in Przemysl”’e gitmiştir.

Arş.Gör. Merve Karaman bir hafta boyunca Dr. Anna Kałamarz Kucz’ın girdiği “İç Mimarlık” ve “Grafik Tasarım” bölümlerinin dış mekan “Perspektif” dersi ve “Temel Tasarım” dersine katılmıştır ve çizimler yapmıştır.

“The East European State University in Przemysl” Erasmus Koordinatörü Agata Obratanska ve Dr. Anna Kałamarz Kucz’un hazırladığı program dahilinde, Dr. Anna Kałamarz Kucz ve Arş.Gör. Merve Karaman ile birlikte Przemysl şehrini, müze ve sanat galerilerini gezerek akademik ve sanatsal olarak etkileşimde bulunmuşlardır.