22 Eki 2024

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Akademisyenleri Doç. Dr. Nihan YARMACI GÜVENÇ, Öğr. Gör. Büşra DİKEN ÇOLAK ve Arş. Gör. Seray EVREN 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi’ne Sözlü Bildiri Sunumları ile Katılım Sağladı.

İstanbul Gedik Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü akademik kadrosu’nda yer alan Doç. Dr. Nihan YARMACI GÜVENÇ, Öğr. Gör. Büşra DİKEN ÇOLAK ve Arş. Gör. Seray EVREN, 17-20 Ekim 2024 tarihlerinde Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ve İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültelerinin ortak ev sahipliğinde Aydın’da düzenlenen 8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi’ne sözlü bildiri sunumları ile katılım sağladı.
Kongrede Doç. Dr. Nihan Yarmacı Güvenç, Arş. Gör. Seray Evren ve Prof. Dr. Serkan Şengül tarafından hazırlanan “Kültürel Mirasın Sürdürülebilirliğinde Mutfak Mirasının Rolü” başlıklı bildiri ile Öğr. Gör. Büşra DİKEN ÇOLAK, Melike SOY ve Prof. Dr. Serkan Şengül tarafından hazırlanan “Yöresel Mutfak Kültürü Pazarlama ve Tanıtım Stratejilerinin Analizi: Aydın Örneği” başlıklı bildirilerin sözlü sunumu gerçekleştirildi.
Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?