6
Kas
2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Büşra DİKEN ÇOLAK’ın moderatörlüğünde ve Pirge Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı Fatih ERBİL’in konuşmacı olduğu ‘Profesyonel Bıçak Eğitimi’ etkinliği 6 Kasım 2024 tarihinde Kartal Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencileri etkinlikte profesyonel mutfaklarda kullanılan bıçak çeşitleri hakkında detaylı bilgi edindi. Değerli bilgilerini öğrencilerimizle paylaşan Sayın Fatih ERBİL’e ve etkinliği düzenleyen Öğr. Gör. Büşra DİKEN ÇOLAK’a teşekkürlerimizi sunarız.
Yayınlanma Tarihi: 6 Kasım 2024Son Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2024