27
Tem
2021
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI UYGULAMALI TANITIM ETKİNLİKLERİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI UYGULAMALI TANITIM ETKİNLİKLERİ
Üniversitemiz tercih tanıtım günleri kapsamında Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü tarafından Pendik Kampüsü’nde gerçekleştirilecek uygulamalı eğitimlerin bilgileri aşağıda yer almaktadır.
Tarih | Saat | Etkinlik Konusu | Yer |
04.08.2021 Çarşamba | 11:30 | Kör Tadım Etkinliği | Pendik Kampüs / Uygulama Mutfağı |
05.08.2021 Perşembe | 11:30 | Gazpacho Workshop’u | Pendik Kampüs / Uygulama Mutfağı |
06.08.2021 Cuma | 11:30 | Osmanlı Yaz Şerbetleri | Pendik Kampüs / Uygulama Mutfağı |
*Etkinliklerin kontenjanı pandemi koşullarından dolayı 15 kişi ile sınırlıdır.
**Etkinlik başvurularının 15 kişiyi aşması dahilinde 15:00’da bir seans daha eklenecektir. ***Etkinlik başvuruları https://forms.gle/5aRs8v1RB1NTKEmcA linki üzerinden doldurulacaktır.
|
Yayınlanma Tarihi: 27 Temmuz 2021Son Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2024