2 Ağu 2017

Gedik Borsa Okulu Eğitime Başladı

İstanbul Gedik Üniversitesi ve Gedik Yatırım işbirliğinde kurulan Gedik Borsa Okulu eğitime başladı.

GÜYEM (İstanbul Gedik Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Gedik Borsa Okulu başta finans sektörü ve reel sektör olmak üzere yaşam boyu öğrenme bakış açısıyla çocuklara, gençlere, üniversite öğrencilerine, ev hanımlarına ve emeklilere ekonomi-finans alanında eğitimler vermeyi hedefliyor.

Teorik bilgiler kadar pratiğe de ağırlık verilerek gerçekleştirilen programların eğitim kadrosunda ise ekonomi-finans alanında uzman akademisyenler, sektörden profesyoneller ve uygulamacılar yer alıyor.

Yıl boyunca devam edecek olan eğitimler İstanbul Gedik Üniversitesi Kartal ve Nişantaşı Yerleşkelerinde yapılacak.