23 Haz 2015

Gedik, Çin’den Gelen Konukları Ağırladı

Gedik, Çin’in 2000 Yıllık Tarihine Sahip bir Kentinden Gelen Konukları Ağırladı

Çin’in Jiujiang Mesleki Üniversitesi’nin rektörü Bay Lu Zhipeng, dört dekan/akademisyeni ile birlikte İstanbul’u tarihi bir kültür ve eğitim kenti olarak ilk kez ziyarete geldiklerinde, bir eğitim kurumu olarak yalnızca Gedik Meslek Yüksekokulu’nu gezdiler ve Gedik Holding’de Bay Mustafa Koçak’ın katılımıyla öğle yemeğinde misafir edildiler.

Bu Dostluk Delegasyonu’na (“Friendly Delegation”) 21 Haziran Pazartesi günü çok sıcak bir karşılama programı hazırlamış olan Prof. Dr. Adnan Şişman, rektör yardımcısı ve MYO Müdürü olarak, 15 bin öğrencisi olan Jiujiang Üniversitesi ekibiyle öğretim üyesi ve öğrenci değişimi konularında çok olumlu bir görüşme sağladı.  Gedik Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Saltuk Özemir’in İngilizce olarak sunduğu projeksiyonlu tanıtıma katılan Yrd. Doç. Dr. Deniz Ilgaz, Yrd. Doç. Dr. Polat Topuz ve Yrd. Doç. Dr. Fatih Yalçın da Gedik Üniversitesi’nin özelliklerini konuklara anlattılar.

Çin’in en iyi 10 rektörü arasında olduğunu öğrendiğimiz Bay Lu Zhipeng’in yanında, Rektör Yardımcısı Bay Tian Limiao, Mekanik ve Elektronik Mühendislik bölümü Dekan Yardımcısı Bayan Zhou Jun,  Okul Öncesi Eğitimi bölümü Dekanı Bayan Liao Guiying, ve Turizm bölümü Dekanı Bay Gao Fanghong vardı.

Gedik MYO’da uygulamalı eğitimin çok güzel bir örneğini görmekten duydukları memnuniyeti; ve bunun yanı sıra okulun düzenine, temizliğine hayranlıklarını, Uygu Türkü olan çevirmenleri aracılığıyla belirttiler.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?