2 Ara 2016

Gedik Korosu Sahnede

Gedik Holding bünyesinde farklı departmanlardan çalışanların bir araya gelerek kurduğu Gedik Korosu, 1 Aralık Perşembe günü Pendik Yunus Emre Kültür Merkezinde bir konser verdi.

Murat Büyükkaya’nın şefliğinde gerçekleştirilen konserde koro ve solo performanslarla Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Türk Pop Müziğinden eserler seslendirildi.

Gedik Holding Yönetim Kadrosu, çalışanları ve Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyeti ve akademisyenler başta olmak üzere, çeşitli musiki cemiyetlerinden temsilcilerin katılımı ile gerçekleşen konser dinleyicilerden büyük beğeni aldı.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”133″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”40″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”imagedate” order_direction=”DESC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?