8 Mar 2016

Gedik Üniversitesi’nden Uşak Ziyareti

Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Üniversitemiz Mütevelli Heyeti Başkanı Hülya GEDİK, Rektörümüz Prof. Dr. Berrak KURTULUŞ, Rektör Yrd. Prof. Dr. Adnan ŞİŞMAN ve GSMF Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ayşin ŞİŞMAN  2-4 Mart 2016 tarihlerinde Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet’in davetlisi olarak Uşak’ta idi. Gedik Holding CEO’su  Dr. Mustafa KOÇAK ve Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin BEŞİNCİ’nin de katıldığı ziyarette Heyet, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait ÇELİK’i ziyaret ederek, Kurucumuz merhum Halil Kaya GEDiK’in Uşak Üniversitesine yaptırarak bağışladığı Eğitim Fakültesi ve Öğrenci Yemekhanesini gezdi. Üniversitede verilen yemeğe Uşak Valisi Ahmet OKUR, Belediye Başkanı Av. Nurullah CAHAN, Millî Eğitim Müdürü Bülent ŞAHIN de katıldı. Uşak’ın tarihi ve kültürel mekânları da gezilerek Vala Gedik adına bağışlanan Anadolu  ve Özel Eğitim Liseleri ziyaret edildi ve Halil Kaya GEDİK’in büstüne çiçek konuldu. Hülya GeDİK’in Uşak Ticaret ve Sanayi Odasında verdiği “İş Hayatında Kadın” konferansı büyük ilgi gördü.