12 May 2017

Gedik Yatırım Teknik Gezisi Gerçekleştirildi

İstanbul Gedik Üniversitesi, İktisadi, idari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü öğrencileri için 5 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenen Gedik Yatırım Teknik Gezisinin konuğu Gedik Yatırım’ın İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ercan Göçmen’di. Etkinliğin ilk bölümünde, finansal yatırım araçlarını anlatan Ercan Göçmen, öğrencilere teorik ve pratik bilgilerin yanı sıra kendi tecrübelerini de içeren bir eğitim verdi.

Etkinliğin ikinci bölümünde ise öğrenciler Ercan Göçmen’in rehberliğinde Gedik Yatırım’ın Satış Bölümü’ne gezi düzenledi. Satış bölümünde yapılan işlemler özetle anlatıldıktan sonra, satış bölümü gezildi. Devamında Ercan Göçmen öğrencilere, Borsa’da alım satım yapmak üzerine, gerçek piyasa üzerinden uygulamalı örnekler gösterdi. Sonrasında ise Uluslararası Ticaret ve Finans Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burcu Yavuz Tiftikçigil tarafından, katılımlarından ötürü Ercan Göçmen’e teşekkür plaketi verildi.