27 Nis 2023

GEDİKLE ÇOCUK BÜLTENİ ÜÇÜNCÜ SAYISI YAYIMDA!

Gedik MYO Çocuk Gelişimi Programı tarafından Öğr. Gör. İrem ALTAN AKSU’nun editörlüğünde sürdürülen ikinci sınıf öğrencileri Fatmagül YAY, Elif DEMİRCİ ve Rümeysa ŞADOĞLU’nun ekibinde bulunduğu GEDİKLE ÇOCUK BÜLTENİ 3. Sayısı yayımlandı.

İlk sayıda çocukların maruz kaldığı “İhmal ve İstismar”ı; ikinci sayıda “Çocuk ve Covid-19”u tema alan bültenin üçüncü sayısında “Özel Eğitim” içerikleri yer alıyor.

Özel gereksinimli bireylerin kazandıkları başarıları, özel gereksinimli çocuklara sahip ebeveynlerin görüşlerini, Kaynaştırma öğrencilerinin güncel yasal hakları hakkında alanında uzman avukat & bilirkişi ile röportajı; öğretmenlere ve ebeveynlere çocuklar için farkındalık kitabı önerileri gibi zengin içerikleri olan bültende yer alan etkinlik, deney ve kitap incelemelerinin videoları erişilebilirlik kapsamında QR kodla yönlendirilen Gedikle_cocuk_bulteni Instagram hesabında video olarak da sunuldu.

Keyifli okumalar dileriz.

SAYI 3: Çocuk ve Özel Eğitim