16 May 2017

Girişimcilik Eğitimi

Üniversitemizin öğrencilerinin talebi üzerine KOSGEB Sertifikalı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Düzenlenmiştir

Gedik Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (GÜYEM) ve Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGİMER) tarafından Kartal Kampüsü’nde mezunlarımız ve iş kurmak isteyen öğrencilerimiz için organize edilen KOSGEB onaylı “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” 2 hafta boyunca süren derslerle tamamlanmıştır. KOSGEB’in desteklerinden yararlanmak isteyen öğrencilerimize Sayın Gökhan Niran ayrıca yeni girişimci desteğini, başvuru süreçlerini, hibe ve mikro kredileri de anlatmıştır. KAGİMER ve üniversitemizin öğretim elemanları da öğrencilerimize bu süreçte danışmanlık yaparak ve projelerini değerlendirerek, kendi işlerini kurmalarına destek olmaktadır.