18 Ara 2023

GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ ve ÖĞRETİM ÜYELERİNİN “EDEBİYATTAN TUVALE ROMAN KAHRAMANLARI” Resim Sergisi Ders Dışı Etkinlik Gezisi Gerçekleşti

İstanbul Gedik Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü olarak, GİT127 Sanat Tarihi I, GİT219 Dijital Tasarım II, GİT421 Proje I dersi kapsamında öğrenciler ve Görsel İletişim Tasarımı bölümü Öğretim Üye ve Elemanlarının “Edebiyattan Tuvale Roman Kahramanları” Temalı resim sergisinin açılışına katılmışlardır.

Bu yıl sekizincisi gerçekleştirilecek olan;  “Roman Kahramanları İstanbul Edebiyat Festivali” kapsamında, 18-29 Aralık 2023 tarihleri arasında “Edebiyattan Tuvale Roman Kahramanları” resim sergisi, Maltepe Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Mehmet Özen Sanat Galerisi’ndedir.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, GSF Resim Bölümü Öğr. Üyesi Ressam Ahmet Umur Deniz ve atölye öğrencisi olan 32 sanatçının yaptığı 60 tablo, Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde sergilenmiştir.

Serginin açılışı, bugün 18 Aralık 2023 Pazartesi. Saat 13.30’da Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi dekanı Prof. Dr. Oktay Yalın’ın yaptığı konuşmanın ardından açılmıştır, Sergi, Küratörü sanatçı Ahmet Umur Deniz ve Roman Kahramanları Dergisi, Genel Yayın Yönetmeni Ömer Asan’ın sergi fikrinin ortaya çıkışı ve 2018 yılından bu güne tematik sergi organizasyonları hakkında açıklama ile gerçekleşti.

Basın bülteni görüntülemek için tıklayınız.

 

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?