12 Haz 2024

GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ’NÜN KABUL EDİLMIŞ 5 TÜBİTAK ÖĞRENCI PROJESINİN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

TÜBITAK 2209 A 2023 1.Dönem, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nün kabul edilmiş 5 Öğrenci Projesinin değerlendirme  toplantısı Görsel İletişim Tasarımı

Bölümü Bölüm Başkanlığının yaptığı çağrı ile geçtiğimiz hafta yapıldı. Toplantıda çalışma ve anket süreci ele alındı, Anket aşamalarının tamamlanması ve Proje yazımına geçilmesi saptaması ve değerlendirmesi yapıldı.

Projelerin ilerleyişi hakkında bilgi alındı. Öğrencilere Teşekkür belgeleri verildi, çalışma süreci için başarı dileğinde bulunuldu.Toplantı bir sonraki toplantıya değin buluşmak üzere tatil edildi.

Bölüm öğrencilerimize ve Danışman hocalarımıza teşekkür ederiz.