20 Haz 2018

Halil Kaya Gedik Öğrenci Yarışması Sonuçlandı

İstanbul Gedik Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen HALİL KAYA GEDİK ÖĞRENCİ YARIŞMASI sonuçlandı.

İstanbul Gedik Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 2017 – 2018 Bahar Yarıyılı Tasarım Stüdyosu VI (bitirme projesi) kapsamında düzenlenen yarışma ile öğrenci projelerinin desteklenmesi, rekabet gücü kazanımları ile gelişimlerine katkı sağlanması,  mimarlık eğitimi süresince edinilen bilgi ve becerilerin kullanılarak üretilen projelerin kalitesinin arttırılması ve mimarlık alanında nitelikli yeni mezunlar verilmesi amaçlanmaktadır.

Yarışma, T.C. İstanbul Gedik Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 2017 – 2018 Bahar Yarıyılı MİM402 Tasarım Stüdyosu VI (Bitirme Projesi) dersi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Proje arazisi olarak belirlenen alanlarda, ağırlıklı olarak çevre üniversitelerde eğitim ve araştırma faaliyetlerinde bulunan, kısa ve uzun dönem, tek veya ailesi ile yaşamlarını sürdürecek Öğretim elemanlarının konaklayacağı ‘’ÖĞRETİM ELEMANI YERLEŞKESİ’’ ve öğrenim gören yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin uzun dönem konaklayacağı ‘’ÖĞRENCİ YERLEŞKESİ’’ tasarlanması istenmektedir.

 

1.ÖDÜL

4 sıra numaralı proje — Mercan Karataş

2.ÖDÜL

8 sıra numaralı proje —  Büşra Atabey

3.ÖDÜL

9 sıra numaralı proje — Emine Kahveci

EŞDEĞER MANSİYON ÖDÜLÜ

7 sıra numaralı proje — Barış Gelgeç

EŞDEĞER MANSİYON ÖDÜLÜ

5 sıra numaralı proje — Beril Pinici

EŞDEĞER MANSİYON ÖDÜLÜ

11 sıra numaralı proje — Elif Yılmaz

EŞDEĞER MANSİYON ÖDÜLÜ

3 sıra numaralı proje — Hanife Kübra Şahin

EŞDEĞER MANSİYON ÖDÜLÜ

13 sıra numaralı proje — Harun Rıza Yeni

 

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?