9 May 2022

Hukuk Fakültesi Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Av. Rona Aybay Son Yolculuğuna Uğurlandı

Türkiye’nin hukuk alanındaki en önemli hocalarından ve Üniversitemizin Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Rona Aybay 7 Mayıs 2022, Cumartesi günü İznik Yeşil Cami’den son yolculuğuna uğurlandı.

İznik’te düzenlenen cenaze törenine Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Akkuş, Hukuk Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Kerim Atamer, Fakültemizin öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz katıldı.

Cenaze töreninden sonra Prof. Dr Rona Aybay hocamızın asistanlığını yapan Ar. Gör. Hazal Gül, Öğrenci Konsey Başkanı Samet Yiğit ve Fakültemizden öğrenciler, Sayın Aybay’ın eşi Sevinç Aybay’ı evinde de ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundular. Rona Aybay, eserleri ve yetiştirdiği öğrencilerle hep yaşayacak.