24 May 2024

İç Mimarlık ve Çevre Tasarım Bölüm Başkanı Doç. Zerrin Funda Ürük, Selçuk Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü’nün ev sahipliğinde yapılan 19. İçmimarlık Bölüm Başkanları Toplantısına katıldı.

17-18 Mayıs 2024 tarihlerinde Selçuk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü’nün ev sahipliğinde yapılan 19. İçmimarlık Bölüm Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Gedik Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarım Bölüm Başkanı Doç. Zerrin Funda Ürük katıldı. Açılış konuşmalarından sonra İç Mimarlık eğitiminde Akreditasyon ve süreçleri hakkında bilgi vermek için, TAPLAK Akreditasyon Kuruluşundan veya Uluslararası diğer kuruluşlardan akredite olmuş İç Mimarlık programları deneyimlerini sundular. 19. İç Mimarlık Bölüm Başkanları Toplantısı Üniversite öğrencilerine yönelik geleneksel olarak düzenlenen IM2024 Yarışma bilgilendirme sunumu ve 20. İç Mimarlık Bölüm Başkanlığı Toplantısı ev sahibi Üniversite seçimi ile son buldu.