17 May 2024

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğrencileri İçmimarlar Odası İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyeleri İle Söyleşi Gerçekleştirdi

İstanbul Gedik Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, 15 Mayıs 2024 tarihinde İçmimarlar Odası İstanbul Şube Yönetim kurulu ile meslek odasının tanıtımı, meslek odası öğrenci ve üniversite işbirlikleri konularını kapsayan “İç Mimarlar Odası Üzerine Üniversite Söyleşileri” başlıklı ders dışı etkinlik gerçekleştirmiştir.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Zerrin Funda Ürük’ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerinin geniş katılım sağladığı etkinliğe İçmimarlar Odası İstanbul Şube Başkanı Herdem Süer, Yönetim Kurulu Üyeleri Evren Can Dursun, Aşkım Mine Babaoğlu Ergül ve Berkay Kumaş katılmıştır.