14 Eyl 2023

ICMPD/2022/ENHANCER-353-1222443 Kodlu Marifet Mutfağı “Ingenuity Kitchen” isimli Avrupa Birliği projesinin eğitim aşaması Halil Kaya Gedik kampüsümüzde başladı

İstanbul Gedik Üniversitesi ile Sultanbeyli Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan temel ve ileri mutfak eğitim aşaması, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından üstlenilen ICMPD/2022/ENHANCER-353-1222443 Kodlu Marifet Mutfağı “Ingenuity Kitchen” isimli Avrupa Birliği projesinin eğitim aşaması 4 Eylül 2023 tarihinde Halil Kaya Gedik Kampüsünde bulunan profesyonel uygulama mutfağımızda başlamış olup eğitim süreci Doç. Dr. Nihan Yarmacı Güvenç, Dr. Öğr. Üyesi Barış Yalınkılıç, Dr. Öğr. Üyesi Ela Nazlı Köz, Arş. Gör. Seray Evren, Arş. Gör. Betül Oral ve Öğr. Gör. Sefa Sabırlı tarafından yürütülmektedir.